RODZINA NA FALI
Losowy artykuł
Szukaj
Kup książkę
Dlaczego BIMSI?
O nas
Drewniana “Piątka”
Wszystko o rejsie BIMSI
Zaczęło sie od “PETRY”
I. Morze Bałtyckie
II. Niemieckie kanały
III. W nurcie rzeki
IV. Witaj Francjo
V. Saona i Rodan
VI. Morze Śródziemne
VII. Zimowanie – Hiszpania
VIII. Piękne Baleary
IX. Sardynia i Sycylia
X. Wyspy Eolskie
XI. Zima na Cote d’Azur
XII. Powrót BIMSI
XIII. Epilog
Nagroda
Chorwacja na S/Y SOPHI
Sezon na wyspy – Chorwacja po raz pierwszy z perspektywy Sophisticated Lady
Adriatyk tropem delfinów, wraków i rezydencji Tito.
Chorwackie perełki
RodzinaBIMSInafali Blog
BIMSI w mediach
KONTAKT
Gotowanie na pokładzie
Kalmary z warzywami i młodym mleczem.
Curry de poulet au potiron, czyli kurczak curry z dynią
Choucroute de la mer (Morski Bigos lub Bigos z Owocami Morza)
Kalmary w sosie pomidorowym
WSPIERAMY SIĘ
Spotkania Podróżnicze i Autorskie
Kup książkę
Dlaczego BIMSI?
O nas
Drewniana “Piątka”
Wszystko o rejsie BIMSI
Zaczęło sie od “PETRY”
I. Morze Bałtyckie
II. Niemieckie kanały
III. W nurcie rzeki
IV. Witaj Francjo
V. Saona i Rodan
VI. Morze Śródziemne
VII. Zimowanie – Hiszpania
VIII. Piękne Baleary
IX. Sardynia i Sycylia
X. Wyspy Eolskie
XI. Zima na Cote d’Azur
XII. Powrót BIMSI
XIII. Epilog
Nagroda
Chorwacja na S/Y SOPHI
Sezon na wyspy – Chorwacja po raz pierwszy z perspektywy Sophisticated Lady
Adriatyk tropem delfinów, wraków i rezydencji Tito.
Chorwackie perełki
RodzinaBIMSInafali Blog
BIMSI w mediach
KONTAKT
Gotowanie na pokładzie
Kalmary z warzywami i młodym mleczem.
Curry de poulet au potiron, czyli kurczak curry z dynią
Choucroute de la mer (Morski Bigos lub Bigos z Owocami Morza)
Kalmary w sosie pomidorowym
WSPIERAMY SIĘ
Spotkania Podróżnicze i Autorskie
Magazyn JACHTING nr 02/2011